OM OS

Hos StuFF2you har vi en passion for unik boligindretning og interiør med cool og industrielt look.. Vi er meget opmærksomme på tidens trends og har også vores egen holdning til, hvad vi mener passer ind i de danske hjem.

Vi sætter pris på unika, vintage designs og vi mener, at patina kun gør noget godt for mange ting.

Vores fysiske butik har beliggenhed i Randers midtby. Vi gør en ære i at tilbyde god kundeservice og hyggelige rammer for dig, om du er på udkig efter noget bestemt, eller blot er forbi efter inspiration.

StuFF2you forhandler produkter som er upcyclet på den fede måde, unikt tilbehør til hjemmet og originale gamle møbler, en blanding af smukt og gammelt, råt og nyt. Vi har alt fra originale vintage fund, unika, håndlavede lamper af genbrugsmetal med fed finish, men også noget til dig der søger et mere strømlinet og originalt look. Mange af vores produkter har en historie at fortælle, de bringer glæde og funktionalitet og opfylder drømme.

Vi elsker det rå og det naturlige, og vi søger at sammensætte vores sortiment således at det er muligt at blande det finurlige stilmix med det klassiske eller gennemførte rå design, et skævt og trendy tvist i din indretning. 

Hos StuFF2you kan du finde netop lige det der gør dit hjem unikt og personligt.